Per què la vedella Angus?
La vedella Angus, és una vedella productora de carn. Aquesta és considerada, pels especialistes, com una de les millors carns que es pot tastar en l'actualitat. La raça Angus, és de grandària mitjana i consten dues varietats en funció del seu pelatge, vermella i la negra, poden ser femella o mascle, ambdues originàries d'Aberdeen, Escòcia.
És una raça que no té banyes, és a dir, una raça "mocha". I com és comú en les bones peces de carn es caracteritza per tenir greix intramuscular (greix infiltrat) el que fa que la carn sigui més gustosa i suau a la boca. Les vedelles solen ser criades en llibertat, en pastures grans i extenses durant els primers 18 mesos de vida, passant a ser alimentades amb cereals i principalment, amb blat de moro, perquè els animals aconsegueixin una penetració del greix similar a la que tenen les carns procedents de Kobe (Japó).
Les característiques principals d'aquesta carn és que destaca pel seu sabor, que és molt tendra i sucosa i que posseeix una bona quantitat de greixos insaturats, amb el que té poc colesterol.
Productes de botiga a:
ProductesCasamitjana.cat
X
Atenció! Ara podeu comprar alguns d'aquest productes, i d'altres preparats al forn de llenya a la nostra BOTIGA ONLINE.
www.productescasamitjana.com
Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis.

Podeu obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Cliqueu el botó ACEPTAR, per confirmar que heu llegit i acceptat la informació presentada. Després d'aceptar no tornarem a mostrar aquest missatge.